Dé speelgoedwinkel in Wassenaar

Welkom bij Bubblies!

Welkom bij speelgoedwinkel Bubblies midden in het centrum van Wassenaar, dé bestemming voor speelplezier en vermaak! Op een steenworp afstand van Duinrel, Den Haag en Leiden is onze speelgoedwinkel in Wassenaar, in de winkel waar vroeger speelgoedwinkel Caatje Hoeraatje zat (voor vele generaties een begrip) dé bestemming voor een uitgebreide selectie aan speelgoed om kinderen van alle leeftijden te betoveren.

Ontdek ons ruime assortiment aan speelgoed, variërend van populaire merken tot klassieke spellen, creatieve bouwsets, puzzels, knuffels en buitenspeelgoed. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, een educatief spel wilt aanschaffen of gewoon even wilt rondsnuffelen, onze speelgoedwinkel en webshop heeft alles wat je nodig hebt.

Wij staat altijd persoonlijk in de winkel klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat elk kind uniek is en zijn eigen interesses en behoeften heeft. Daarom zijn we er trots op dat we een divers assortiment aanbieden, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij jouw kind past.

We organiseren regelmatig evenementen en activiteiten, zoals knutselworkshops, spelletjesavonden en speciale themadagen, hou dus onze socials in de gaten voor de laatste updates.

Bubblies heeft een uitgebreid assortiment aan originele, kwalitatieve cadeautjes voor
kinderen van 0 tot 12 jaar. Met populaire merken zoals Micro steps, Crocodile Creek, Stapelstein, Sophie La Girafe, Connetix zal er iets te kiezen zijn voor iedereen.

Kom langs in onze speelgoedwinkel en laat je onderdompelen in een wereld van spel, educatie en plezier aan de
Van Hogendorpstraat 65, in Wassenaar. (vlak bij Ijssalon Luciano)

Contact: info@bubblieswassenaar.nl

Shop je liever online? Een groot deel van onze collectie is ook op onze webshop te vinden. Haal je bestelling daarna bij ons in de winkel op, of laat het lekker makkelijk thuisbezorgen. Je bestelling zal altijd binnen een dag op de post gaan.

Tot snel!
Lies

Openingstijden

Dinsdag: 10.00 17.00 uur
Woensdag: 10.00-17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur