Connetix magnetische tegels kopen in Wassenaar

Ontdek de Creatieve Magie van Connetix Tiles: Oneindig Speelplezier met Uniek Design bij Bubblies Wassenaar.

Maak bij speelgoedwinkel Bubblies kennis met Connetix magnetische tegels – het nieuwe innovatieve speelgoed dat grenzeloze creativiteit ontketent. Vervaardigd met een kenmerkend afgeschuind ontwerp, bieden deze boutegels zowel duurzaamheid als niet-giftige materialen, wat veilige en eindeloze speelavonturen belooft. In onze webshop en onze winkel in Wassenaar vind je een ruim assortiment van dit innovatieve speelgoedmerk.

Ervaar de Briljantie: Helder Lichtspel, Sterke Magneten en Levendige Kleuren
Connetix magnetische tegels herdefiniëren bouwend spelen met hun levendige kleuren, opmerkelijke magnetisme en kristalheldere lichtspel. Van het bouwen van majestueuze kastelen en torenhoge constructies tot het creëren van ingewikkelde dieren en voertuigen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwaliteit en Veiligheid Heruitgevonden
Connetix Tiles zijn vakkundig vervaardigd van niet-giftig ABS-plastic, wat speelplezier zonder BPA, lood en ftalaten garandeert. Het innovatieve afgeschuinde ontwerp verbetert de tegelsterkte en creëert betoverende lichteffecten rondom de creaties van uw kind.

Ontworpen voor Groei: Een Speelgoed Dat Evolueert
Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, passen Connetix magnetische tegels zich aan en groeien mee met uw kind. Van vroege kennismakingen met 2D-vormen, kleuren en magnetisme tot het ontwerpen van uitgebreide 3D-structuren, balbanen en torenhoge gebouwen – bekijk hoe speeltijd evolueert.

Bevordering van Vroeg Onderwijs: Een Toegangspoort tot Leren
Omarm Connetix Tiles als toegangspoort tot vroeg onderwijs. Ideaal voor scholen en centra, bevorderen deze magnetische tegels de fantasierijke constructie van 2D- en 3D-vormen, wat de cognitieve ontwikkeling, ruimtelijk bewustzijn en fijne motoriek stimuleert. Door te spelen, begrijpen kinderen STEAM-onderwijs concepten en onschatbare sociale vaardigheden zoals teamwork, samenwerking en veerkracht.

Een Reis van Innovatie: Van Gezinnen tot U
Geboren uit de samenwerking van twee gezinnen, maakten Connetix Tiles hun debuut in juni 2019. Door de fascinatie van onze kinderen voor magnetische tegels en het leren dat ze boden, zagen we een superieure versie voor ons. Onze tegels bieden kracht, veiligheid en verbeterde lichtspeling, wat een canvas biedt voor uitgebreide creaties die worden gedeeld via sociale media.

Ontketen creativiteit, bevorder leren en ontsteek levenslange herinneringen met Connetix Tiles. Verhef speeltijd, één magnetisch meesterwerk tegelijk.”

Leer meer over Connetix op hun de website van Connetix Tiles.