Verkleedkleding en accesoires van Great Pretenders kopen

Verkleden als prinses, ridder, draak of brandweerpersoon

Wil jij verkleedkleding kopen in Wassenaar? Bij speelgoedwinkel Bubblies in Wassenaar koop je een ruim assortiment verkleedkleding en accessoires.

Verkleedkleding, of het nou roze glitter jurken, brandweer, politie of draken pakken zijn, heeft altijd al een bijzondere plek in de collectie van een kinderkamer gehad. Jezelf verkleden hoort bij spelend leren. Wees even een prins of prinses, een ridder, een politie agent, tovenaar, draak of een fee. De verkleedkleren van het amerikaanse merk Great Pretenders staan wereldwijd bekend voor hun zeer goede kwaliteit. Ze zijn wasbaar, comfortabel en bestand tegen het spontane en actieve spelgedrag van kinderen van alle leeftijden. Van tovenaarscape tot regenboog jurk of Spiderman en Batman capes. Bij speelgoedwinkel Bubblies hebben we het allemaal in het assortiment.

Of het nou voor Halloween is of voor een verkleedpartijtje van een klasgenoot. De jurken en pakken in de serie verkleedkleding van Great Pretenders zullen er altijd in slagen je kind naar een andere wereld te transporteren in hun spel.

Accessoires maken het rollenspel af

Bij speelgoedwinkel Bubblies hebben wij naast verkleedkleren ook een breed assortiment aan Great Pretenders accesoires te koop. Een tovenaarscape is namelijk uiteraard pas af met een toverstok. Een regenboog glitterjurk is pas af met een unicorn diadeem en unicorn BFF ketting en unicorn gezichtstickers. Een vlinder glitterjurk is pas af met een vlinder armband. Koop je verkleedkleding in Wassenaar, maak het dan meteen af met te gekke accessoires.

Feestartikelen voor een super partijtje

Verkleedfeestjes kunnen vaak niet kek genoeg. Iedereen komt als zijn grootste idool. En het tafelservies, bekers, rietjes en nog meer mag daar natuurlijk niet aan ten onder doen. Darom hebben wij bij Bubblies op onze webshop en in onze winkel ook superhero en unicorn cups, unicorn slingers, Happy Birthday diadeems, servetten, party hoedjes, en borden te koop. Uiteraard kun je bij speelgoedwinkel Bubblies ook een heel verjaardagskratje samenstellen en kunnen wij helpen met het samenstellen van uitdeelzakjes met leuke tractaties voor iedereen.