Sint Kleurplaat

Sinterklaaskratjes – zo helpen wij de Sint en zijn Pieten

In November en December is het in Wassenaar zoals vanouds altijd super gezellig. Met de intocht van de Sint, het Sinterklaasjournaal weer op TV en veel kinderen die op hun liefst zijn. Deze lieve kinderen kunnen vanaf nu bij speelgoedwinkel Bubblies een speciaal Sinterklaaskratje vullen. Het is de handigste manier om de Sint en zijn Pieten met je verlanglijst op weg te helpen. 

Hoe werkt het? Je komt even naar de winkel en vult een Sinterklaaskratje met de cadeautjes die jij het liefst van de Sint en zijn Pieten zou willen krijgen. Wij zorgen dan dat die wensen bij de Sint en Pieten terechtkomen. Het is belangrijk om er een mooie tekening of kleurplaat voor de Sint, met het telefoonnummer en/of e-mailadres van je papa, mama of voogd (voor als wij nog vragen hebben) erbij te doen. 

Om je hierbij te helpen, stond er in de Wassenaarse Krant en in Groot Voorschoten deze kleurplaat die je voor je Sinterklaaskratje kan gebruiken!  Je kan deze hieronder makkelijk downloaden.

Kom dus snel lang in de winkel om een Sinterklaaskratje te vullen. Het team van Bubblies staat altijd persoonlijk klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.