Gratis parkeren voor Bubblies in centrum Wassenaar

Parkeren voor je bezoek aan speelgoedwinkel Bubblies in Wassenaar doe je gratis. Voor de deur, in de parkeergarage om de hoek, of op een van de drie andere grote parkeerplaatsen op een paar honderd meter afstand van de winkel. Mocht je liever toch lekker thuis blijven, dan is dat geen probleem en bestel je de leukste cadeaus, speelgoed artikelen, kinder accessoires, verkleedkleding en knutsel spullen in onze webshop.

Parkeren voor de deur

Voor onze winkel bevinden zich een reeks parkeerplaatsen in een parkeerschijfzone met een blauwe lijn. Zet de auto dus gerust op een van de plekken voor de deur neer met je parkeerschijf goed zichtbaar onder je voorruit. Wel zo handig voor de grotere artikelen zoals een Micro step, een groot bouwset Connetix magnetische tegels, of een oversized dumptruck of brandweerauto in wil laden.

Parkeren op 50m afstand in parkeergarage

Onder het gebouw waar wij ons bevinden is een grote parkeergarage te vinden. Deze parkeergarage, ook wel parkeergarage Luifelbaan genoemd, bevind zich onder de van Hogendorpstraat. De ingang is aan het begin van onze straat op de kruising van de Luifelbaan en de van Hogendorpstraat. De locatie is hier ook op Google Maps te zien.

Parkeren achter de bibliotheek

Op een steenworp afstand van speelgoed winkel Bubblies in Wassenaar bevind zich de openbare bibliotheek. Achter de bibliotheek, op het Kloosterland, bevind zich een groot openbaar parkeerterrein. De afstand naar de winkel is een paar honderd meter (even de Langstraat oversteken). Dit is dus een perfecte parkeerlocatie als je vanaf het zuiden komt aanrijden. En op die afstand kun je makkelijk een stapen boeken, accesoires of knutsel spullen mee dragen.

Parkeren op het marktplein vlak bij Duinrell

Het oude Marktplein achter het centrum en op een steenworpafstand van zowel speelgoedwinkel Bubblies als Duinrell, is ook een ruime parkeergelegenheid. Deze locatie is makkelijk aan te rijden als men bijvoorbeeld uit Katwijk of Leiden komt. Met ruime plek voor veel autos, en een prachtige wandelroute door het oude centrum naar onze winkel, is hier parkeren een groot feest. Een goede gelegenheid dus om eens in onze feestartikelen rond te neuzen.

Parkeergarage ingang luifelbaan wassenaar voor speelgoed winkel bubblies